Alueellisia lähiruokatapahtumia

Yhteistyössä on voimaa!

Kotimaista lähiruokaa sekä maaseutua juhlitaan Lähiruokapäivän lisäksi lukuisissa eri tapahtumissa ympäri Suomea. Näissä tapahtumissa tuottajat voivat tuoda työtään ja tuotteitaan tutuksi ihmisille lähellä ja kauempanakin sekä houkutella suomalaisia lähiruuan ja palveluiden pariin. Kurkkaa täältä vinkkejä muista lähiruokatapahtumista alueeltasi, koska kotimainen ammattitaito, työ ja raaka-aineet ovat kaikille ylpeyden aihe!

Pirkanmaan Lähiruokasafari

Lähiruokasafari kutsuu pirkanmaalaisia samoamaan lähiruoan alkulähteille, tutustumaan tiloihin ja tuottajiin, ja katsomaan mitä kaikkea hyvää läheltä löytyy. Tänä vuonna 2022 safari järjestetään jo kahdennettatoista kertaa.

Järjestämme tänä vuonna Lähiruokapäivän avajaistapahtuman yhteistyössä safarin ja Raudanmaan kyläyhdistyksen kanssa Raudanmaan Kylätalolla, Kangasalalla. Luvassa on monipuolista ohjelmaa koko perheelle Tulevaisuuden Ruoantekijöiden teemapäivässä!

Kurkkaa tarkemmat lisätiedot täältä!

Taito Varsinais-Suomi

Tänä vuonna Lähiruokapäivän tapahtumajärjestäjänä toimii myös Taito Varsinais-Suomi, joka tarjoaa elintarvikeyrittäjille ulkomyyntitilat Turun vanhalla suurtorilla lauantaina 10.9. klo 12-16.

Lue lisää täältä!