Lähiruokapäivän avajaistapahtuma

Lähiruokapäivän avajaistapahtuma 10. Syyskuuta 2022

Valtakunnallisen Lähiruokapäivän avajaistapahtuma järjestetään tänä vuonna Kangasalla Raudanmaalla. Tapahtumapäivän juhlaohjelma alkaa klo 10 ja pääsemme kuulemaan juhlapuheenvuoroja sekä jammailemaan Herra Heinämäen Lato- orkesterin ja Kangasalan Pikkupelimannien tahtiin. Koko perheen maksuttomassa tapahtumassa pääset tekemään lähiruokaostoksia pihalla olevalle lähiruokatorille sekä voit paistaa Lähimakkarat nuotiolla. Raudanmaan kylätalon kahvila Mäyrässä taiotaan herkullinen lähiruokabrunssi, tervetuloa herkuttelemaan!

Tapahtumapäivänä lapsille on monenlaista maaseudun puuhaa sekä Lastenmaatila Pikkupiha ja sen eläimet ovat myös vieraiden ihasteltavissa. Tervetuloa moikkaamaan Pikkupihan kanat, puput, marsut, ankat, miniatyyrihevoset, lampaat, vuohet, laamat ja alpakka. Eläinystävien lisäksi muun muassa ponien kauneussalonki, polkutraktorit, pihaleikit ja pelit sekä leikkialue odottavat leikkijöitä viettämään touhukasta syyspäivää maalla. Tervetuloa Raudanmaan kylätalolle ja Lastenmaatila Pikkupihaan klo 9 alkaen osoitteeseen Ponsantie 1269, 36340 Tohkala.

Lue lisää Raudanmaan kyläosuuskunnasta!

Hoi pirkanmaalainen lähiruuan rautainen ammattilainen!

Pirkanmaalla vietetään 10.9.2022 lähiruuan super-päivää! Vietämme tuolloin Lähiruokapäivän avajaistapahtuma Raudanmaan kylätalolla Kangasalla sekä ympäri maakunnan Lähiruokapäivään osallistuvissa kohteissa. Teemme myös yhteistyötä pirkanmaalaisen Lähiruokasafarin kanssa ja voit osallistua molempiin tapahtumiin halutessasi! Huom. Lähiruokasafarin järjestelyistä vastaa Pirkanmaan Matkailu ry ja Lähiruokasafariin osallistumien on maksullista.

Lue lisää Lähiruokasafarin verkkosivuilta!

 

Lähiruokapäivän avajaistapahtuman järjestelyissä ovat mukana:

Maaseutuverkosto, Raudanmaan Kyläosuuskunta, Lähiruokasafari ja Business Kangasala.