Lähiruokapäivän avajaistapahtuma

Lähiruokapäivän avajaistapahtuma 11. Syyskuuta 2021

Tervetuloa Lähiruokapäivän avajaistapahtumaan Hutkon laama- ja eläintilalle Pukkilaan! Valtakunnallinen Lähiruokapäivä juhlistaa ruoantuottajia, lähiruokaa ja maaseudun elämyksellisyyttä ympäri Suomea. Avajaistapahtumaa vietetään iki-ihanalla Hutkon tilalla, joka avaa ovensa vierailijoille sekä kerää pihapiiriinsä lähituottajien ja 4H-nuorten pyörittämiä kojuja ja kahviloita tapahtumapäivänä klo 10-14.

Avajaistapahtuman ohjelma sekä puhujat tarkentuvat vielä lähempänä tapahtumapäivää. Tervetuloa mukaan koko perheelle suunnattuun ja maksuttomaan tapahtumaan suomalaisen ruoantuotannon ja maaseudun juhlapäivänä!

Lue lisää Hutkon laama- ja eläintilasta!

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi avajaistapahtumaan on auki!

Pukkilan ja lähialueen lähiruoan ammattilaiset ja ystävät hoi! Tuntuuko, että oma pihapiiri tai tilat eivät sovellu oman Lähiruokapäivän tapahtuman järjestämiseen? Ei hätää, voit ilmoittautua mukaan avajaistapahtumaan myyjäksi!

Nyt on tarjolla uniikki mahdollisuus ilmoittautua näytteilleasettajaksi Lähiruokapäivän avajaistapahtumaan myymään sekä esittelemään tuotteitanne ja työtänne.

Myyntipaikka on ilmainen, mutta myyntipaikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on auki 28.08.2021 saakka. Etusijalla ovat Pukkilan ja lähialueen yrittäjät, lähiruokaan liittyvät yritykset sekä käsityöläiset. Tarkemmat lisätiedot ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu myyjäksi Avajaistapahtumaan Pukkilaan!

Ota yhteyttä!

Ampun 4H-yhdistys ry

Toiminnanohjaaja Mari Ceder p. 050 369 9552

Toiminnanjohtaja Mari Sarikka p. 0400 418 761

 

Hutkon laama- ja eläintila

Anu Koivisto p. 040 592 9664

Lähiruokapäivän avajaistapahtuman järjestelyissä ovat mukana:

Maaseutuverkosto, Ampun 4H –yhdistys ry, Hutkon laama- ja eläintila ja toutettajina lisäksi Lähiruokapäivän verkosto. Yhteistyössä myös Pukkilan kunta.