Kuvakilpailu #elämystilalla

Kuvakilpailu 20.8.-20.9.2019

Kilpailun teemana tänä vuonna ovat elämykset tiloilla ja maaseudulla. Pääsitkö traktorin kyytiin tai silittämään kanaa? Löytyikö tilakahvilasta maailman parhaat letut? Saitko kylmälaukun täyteen toinen toistaan ihanampia lähiruokaostoksia suoraan tiloilta? Nappaa kuva ja osallistu samalla Osta tilalta! -päivän kuvakilpailuun!

Tägää kilpailuaikana kuvasi #elämystilalla sekä #ostatilalta tai #köpavbonden, niin olet mukana kisassa!

 

Palkinnot

Palkintona kaikkien osallistujien kesken arvotaan

  • Lomalaidun ry:n ja Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n 150 € lahjakortti (1 kpl) johonkin Matkamaalle.fi -maaseutumatkailuyritykseen, voimassa 1 vuoden ajan (yritykset löytyvät Matkamaalle.fi -sivuilta).
  • Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n kirjapalkintoja
  • Marttojen keittokirjoja (3 kpl)
  • Marthaförbundetin leikkuulautoja (3 kpl)
  • 4H:n kirjapalkintoja (2 kpl)
  • SLC:n kangaskasseja (5 kpl)
  • Maaseutuverkoston sieniveitsiä (5 kpl)

Palkintojen voittajiin ollaan yhteydessä some-kanavien viestitoiminnoilla.

 

Kilpailun säännöt

Kuvakilpailuun osallistutaan jakamalla kuva Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa. Muistathan, että some-tilisi tulee olla julkinen osallistuaksesi kilpailuun. Facebookissa voit jakaa kuvan yksityisenä myös tapahtuman sivulle Osta tilalta! Köp av bonden! Kuvassa saa käyttää useampiakin tunnuksia (esim. #ostatilalta ja #köpavbonden).

Esim. [kuva] Näissä maisemissa voi tehdä vain hyviä hankintoja #elämystilalla #ostatilalta.

Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelun, Facebookin ja Twitterin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Kuvien tulee olla itse otettuja ja niissä mahdollisesti näkyviltä henkilöiltä on saatava lupa kuvan julkaisuun. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta. Osallistumalla valokuvakilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa Osta tilalta! -tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa erikseen. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän internetsivuilla, Facebookissa ja uutiskirjeessä.

 

Järjestäjät

Osta tilalta! -päivän järjestelyissä ovat mukana Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 ja Maaseutuverkosto, Turun yliopiston Brahea-keskuksen Lähiruoan koordinaatiohanke, Aitojamakuja.fi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC, Maa- ja kotitalousnaiset, Martat, Marthaförbundet, Suomen 4H-liitto ja Finlands svenska 4H, Lomalaidun ry ja Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry sekä maakunnalliset lähiruokavastaavat (aitojamakuja.fi).