Kuvakilpailu #elämystilalla

Osta tilalta! 16.9.2017

#elämystilalla -kuvakilpailu

 

Kuvakilpailun ohje PDF-tiedostona

Kilpailuaika / 15.-24.9.17.

 

Teema / Kilpailun teemana ovat Osta tilalta! -päivään osallistuvat tilat, niiden tunnelma ja maisemat sekä tuotteet ja mitä niistä on valmistettu. Eli monenlaiset tiloilla koetut ja nähdyt elämykset.

 

Miten kilpailuun osallistutaan? / Kuvakilpailuun osallistutaan jakamalla kuva Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa tunnuksella #elämystilalla. Facebookissa voit jakaa kuvan tapahtuman myös sivulle Osta tilalta! Köp av bonden! Kuvassa saa käyttää useampiakin tunnuksia (mm. #ostatilalta). Muistathan, että some-tilisi tulee olla julkinen osallistuaksesi kilpailuun. Esim. [kuva] Näissä maisemissa voi tehdä vain hyviä hankintoja #elämystilalla #ostatilalta.
Palkinnot / Järjestäjistä muodostettu kilpailuraati valitsee suosikkikuvansa, jotka nostetaan https://ostatilalta.fi -sivulle. Palkintona kaikkien osallistujien kesken arvotaan Marttojen kasviskeittokirjoja, sieniveitsiä, Maa- ja kotitalousnaisten tekstiilejä ja maaseutumatkailu-lahjakortteja. Palkintojen voittajiin ollaan yhteydessä some-kanavien viestitoiminnoilla.

 

Reseptivinkkejä / Martat voivat auttaa sinua hankkimiesi raaka-aineiden kanssa. Marttojen reseptisivuilta voit hakea ruokaohjeita raaka-aineen mukaan https://martat.fi/reseptit/ ja martha.fi/sv/radgivning/recept/. Jos et ole varma, mitä valmistaa vaikkapa kyssäkaalista, palsternakasta tai viiriäisenmunista, liitä raaka-ainekuvaasi kysymys ja julkaise Instagramissa @marthaforbundet @marttailu. Esim. Miten valmistan tämän [kuva palsternakasta] ruuaksi? Kiitos @marttailu vinkistä jo etukäteen! #ostatilalta #elämystilalla

 

Kuvien oikeudet / Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelun, Facebookin ja Twitterin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Kuvien tulee olla itse otettuja ja niissä mahdollisesti näkyviltä henkilöiltä on saatava lupa kuvan julkaisuun. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta. Osallistumalla valokuvakilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa Osta tilalta! -tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa erikseen. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän internet-sivuilla, Facebookissa ja uutiskirjeessä.

 

Onnea kilpailuun!

 

Järjestäjät / Osta tilalta! -päivän järjestelyissä ovat mukana Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 ja Maaseutuverkosto, Turun yliopiston Brahea-keskuksen Lähiruoan koordinaatiohanke, Aitojamakuja.fi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC, Maa- ja kotitalousnaiset, Martat, Marthaförbundet, Suomen 4H-liitto ja Finlands svenska 4H, Lomalaidun ry ja Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry sekä maakunnalliset yhteyshenkilöt: Aitojamakuja.fi.