Kuvakilpailu #lähiruokaelämyksiä

Kuvakilpailu 19.8.-19.9.2022

Lähiruokapäivän #lähiruokaelämyksiä- kuvakilpailussa etsitään sykähdyttäviä otoksia Lähiruokapäivä elämyksistä ja tunnelmista tapahtumapäivän humussa. Pääsitkö traktorin kyytiin tai silittämään kanaa? Löytyikö tapahtumapäivän pop-up-kahvilasta maailman maukkaimmat letut? Saitko kauppakassit ja kylmälaukut täyteen toinen toistaan maukkaampia lähiruokaostoksia suoraan niiden tekijöiltä? Miltä näytti juuri sinun suomalaisen lähiruuan ja maaseudun juhlapäivä? Nappaa kuva ja osallistu samalla Lähiruokapäivän kuvakilpailuun!

Tägää kilpailuaikana kuvasi #lähiruokaelämyksiä sekä #lähiruokapäivä tai #närmatsdagen, niin olet mukana kisassa!

Palkinnot

500€ lahjakortti omavalintaiseen Matka maalle.fi:n yritykseen

Punkkiensiapupakkauksia (minisalkku) 2 kpl

Porkkanapyyhe ja pannulappu -paketti 2 kpl

Maaseutu.fi sieniveitsiä

Palkinnot arvotaan osallistuneiden kesken.

Kilpailun säännöt

Kuvakilpailuun osallistutaan jakamalla kuva Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa 19.8.-19.9.2022 häshtägeillä #lähiruokaelämyksiä ja #lähiruokapäivä tai #närmatsdagen. Muistathan, että kuvan tulee olla julkinen osallistuaksesi kilpailuun. Kuvassa saa käyttää useampiakin tunnuksia (esim. #ostatilalta, #köpavbonden tai #lähiruokaa), mutta arvontaan hyväksytään mukaan vain kuvat, joissa on myös tunnukset #lähiruokaelämyksiä sekä #lähiruokapäivä tai #närmatsdagen

Esim. [kuva] Näissä maisemissa voi tehdä vain hyviä hankintoja #lähiruokaelämyksiä #lähiruokapäivä

Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Instagramin, Facebookin ja Twitterin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Kuvien tulee olla itse otettuja ja niissä mahdollisesti näkyviltä henkilöiltä on saatava lupa kuvan julkaisuun. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta. Osallistumalla valokuvakilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa Lähiruokapäivä -tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa erikseen. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän internetsivuilla, sosiaalisen median kanavilla ja uutiskirjeissä.

Järjestäjät

Lähiruokapäivän järjestelyissä ovat mukana Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 ja Maaseutuverkosto, Turun yliopiston Brahea-keskuksen Ruokasektorin koordinaatiohanke, Aitojamakuja.fi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC, Maa- ja kotitalousnaiset, Martat, Marthaförbundet, Suomen 4H-liitto ja Finlands svenska 4H, Maaseudun sivistysliitto, Lomalaidun ry ja Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry sekä maakunnalliset lähiruokavastaavat (aitojamakuja.fi).