Kuvakilpailu #elämystilalla

 

Kuvakilpailu on päättynyt. Onnea voittajille! Seuraava kuvakilpailu järjestetään 20.8.-20.9.2019.

 

Kuvakilpailu 20.8.-20.9.2018

 

Kilpailun teemana tänä vuonna ovat suoramyyntiostokset, -tilat ja niihin liittyvät tunnelmat ja kokkailut. Eli monenlaiset tiloilla koetut ja nähdyt elämykset.

Tägää kilpailuaikana kuvasi #elämystilalla sekä #ostatilalta tai #köpavbonden, niin olet mukana kisassa!

 

Palkinnot

Palkintona kaikkien osallistujien kesken arvotaan

  • Lomalaidun ry:n ja Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n 150 € lahjakortti (1 kpl) johonkin Matkamaalle.fi -maaseutumatkailuyritykseen, voimassa 1 vuoden ajan (yritykset löytyvät Matkamaalle.fi -sivuilta).
  • Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n 5 kpl Maista metsä, löydä luonto – kokataan yhdessä lasten kanssa -kirjoja
  • Marttojen Emäntälehti-muistikirjoja (4 kpl), marttamukeja (2 kpl), Emäntälehti-leikkuulautoja (2 kpl) ja Martan kasviskeittiö -kirjoja (2 kpl).
  • Maaseutuverkoston juomapulloja (5 kpl) ja sieniveitsiä (5 kpl)
  • SLC:n kangaskasseja (5 kpl)

Palkintojen voittajiin ollaan yhteydessä some-kanavien viestitoiminnoilla.

 

Kilpailun säännöt

Kuvakilpailuun osallistutaan jakamalla kuva Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa. Muistathan, että some-tilisi tulee olla julkinen osallistuaksesi kilpailuun. Facebookissa voit jakaa kuvan yksityisenä myös tapahtuman sivulle Osta tilalta! Köp av bonden! Kuvassa saa käyttää useampiakin tunnuksia (esim. #ostatilalta ja #köpavbonden).

Esim. [kuva] Näissä maisemissa voi tehdä vain hyviä hankintoja #elämystilalla #ostatilalta.

Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelun, Facebookin ja Twitterin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Kuvien tulee olla itse otettuja ja niissä mahdollisesti näkyviltä henkilöiltä on saatava lupa kuvan julkaisuun. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta. Osallistumalla valokuvakilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa Osta tilalta! -tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa erikseen. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän internetsivuilla, Facebookissa ja uutiskirjeessä.

 

Järjestäjät

Osta tilalta! -päivän järjestelyissä ovat mukana Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 ja Maaseutuverkosto, Turun yliopiston Brahea-keskuksen Lähiruoan koordinaatiohanke, Aitojamakuja.fi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC, Maa- ja kotitalousnaiset, Martat, Marthaförbundet, Suomen 4H-liitto ja Finlands svenska 4H, Lomalaidun ry ja Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry sekä maakunnalliset lähiruokavastaavat (aitojamakuja.fi).