Mikä on Osta tilalta! -päivä?

Osta tilalta! -päivä mahdollistaa tuottajien ja kuluttajien kohtaamisen

Osta tilalta! -päivänä juhlitaan ruoan tuottajia ja lähiruokaa ympäri Suomea. Päivän aikana voit tutustua maatilojen toimintaan ja ruoantuottajiin sekä ostaa tuoreita raaka-aineita suoraan tiloilta.  Moni tila antaa myös kävijöille mahdollisuuden tutustua tilan eläimiin, koneisiin ja pihapiiriin.

Tutustu tapahtumapäivään ilmoittautuneisiin tuottajiin Hae tiloja -hakutoiminnon kautta.

 

Tervetuloa tutustumaan lähituottajiin Osta tilalta! -päivänä

Tutustu etukäteen lähialueen tuottajiin ”Hae tilat” -sivulla ja tarkista aukioloajat.

Noudata tilan antamaa ohjeistusta siitä, minne pihapiirissä saa mennä ja kysy erikseen saako eläimiä ruokkia.

Varaa mukaasi käteistä rahaa (kaikkialla ei voi maksaa maksukortilla) ja tarvittaessa kylmäkassi viileää vaativille tuotteille.

Kartan tulostus: 1) Valitse tilakortilta “näytä reittiohjeet”, jolloin siirryt Googlemapsiin. 2) Useamman kohteen tulostus: Ota näyttöön esiin haluttu alue ja ota kuvakaappaus käyttämällä “PrtScn/Print Screen” -nappulaa tai Windowsin erillistä “leikkaustyökalua”.

 

Hei tuottaja! Yhteistyössä on voimaa

Tarjoamme kaikille kiinnostuneille myös mahdollisuutta osallistua Osta tilalta! -päivään myyjäksi. Osallistuva tila vastaa kaikista järjestelyistä itse, mutta esimerkiksi naapurin kanssa voi tehdä yhteistyötä ja kutsua heidät vaikka myymään ylijäämäomenasatoa tilan pihamaalle. Lue lisää vinkkejä päivän järjestämiseen ja markkinointiin omalla tilallasi Materiaalit-sivulta.