Mikä on Osta tilalta! -päivä?

Osta tilalta! 15.9.2018

The reason for the holdup is because of an order that apple won in december from the international trade more info here commission

Osta tilalta! -päivä mahdollistaa tuottajien ja kuluttajien kohtaamisen

Osta tilalta! -päivänä juhlitaan ruoan tuottajia ja kotimaista ruokaa ympäri Suomea. Päivän aikana päästään tutustumaan maatilojen toimintaan ja ruoantuottajiin sekä ostamaan tuoreita raaka-aineita suoraan tuottajilta.  Tila voi mahdollisuuksiensa mukaan tarjota Osta tilalta! -päivänä kävijöille tilaisuuden tutustua tilan eläimiin, koneisiin ja pihapiiriin.

Moni tuottaja tarjoaa raaka-aineita kuluttajille ympäri vuoden, joten tarkista lähitilojen avoimet ovet ja aukiolot tilaesittelyistä.

Tervetuloa tutustumaan lähituottajiin Osta tilalta! -päivänä

  • Tutustu etukäteen lähialueen tuottajiin ”Hae tilat” -sivulla ja tarkista aukioloajat.
  • Noudata tilan antamaa ohjeistusta siitä, minne pihapiirissä saa mennä ja kysy erikseen saako eläimiä ruokkia.
  • Varaa mukaasi käteistä rahaa (kaikkialla ei voi maksaa maksukortilla) ja tarvittaessa esim. kylmäkassi viileää vaativille tuotteille.
  • Kartan tulostus: 1) Valitse tilakortilta “näytä reittiohjeet”, jolloin siirryt Googlemapsiin. 2) Useamman kohteen tulostus: Ota näyttöön esiin haluttu alue ja ota kuvakaappaus käyttämällä “PrtScn/Print Screen” -nappulaa tai Windowsin erillistä “leikkaustyökalua”.

 

Yhteistyössä on voimaa

 

Tarjoamme mahdollisuutta osallistua Osta tilalta! -päivään. Osallistuva tila vastaa kaikista järjestelyistä itse. Myös naapurin kanssa voi tehdä yhteistyötä ja kutsua heidät vaikka myymään ylijäämäomenasatoa tilan pihamaalle.