Osta tilalta! -tapahtuman myyjäksi?

Onko sinulla jo käyttäjätunnus sivustolle? Kirjaudu sisään!

Kuka voi ilmoittautua Osta tilalta! -päivään myyjäksi?

Tuottajat voivat järjestää Osta tilalta! -tapahtuman omilla tai naapureidensa tiloilla ja myydä omia tuotteitaan. Myös esimerkiksi kotipuutarhurit, mehiläistarhaajat tai kalastajat voivat ilmoittautua myyjiksi ja myydä tuotteita omilta pihoiltaan. Tapahtumaan voi ilmoittautua, vaikkei yleensä myisikään tuotteita suoraan kuluttajille.

Samana päivänä järjestettävän Makumatka maalle -päivän yritykset voivat myös jättää ilmoituksen Osta tilalta! -karttaan ja tarjota erilaisia elämyksiä aktiviteettien, opastettujen ohjelmien ja retkien, ruuanlaiton tai avoimien ovien merkeissä.

 

Mitä Osta tilalta -tapahtumassa voi myydä?

Voit myydä oman tilasi tuotteita, puutarhasi satoa tai muita omia tuotteitasi. Valtakunnallinen Osta tilalta!-päivä on tarkoitettu lähinnä raaka-aineiden ja ruokatuotteiden myymiseen, mutta myös muita tilalla tuotettuja tuotteita voi myydä, kuten villalankoja.

Päivää varten voi myös suunnitella pienen kahvilan tai muita elämyksiä kävijöille.

 

Miten tapahtumaan ilmoittaudutaan?

1. Rekisteröidy ostatilalta.fi -sivustolle käyttäjäksi joko sähköpostiosoitteella tai Facebook-tunnuksilla. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus sivustolle edellisten vuosien tapahtumapäivistä, kirjaudu sisään.

2. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään sivustolle ja täytä ilmoittautumislomake tilastasi tai tapahtumastasi.

3. Makumatka maalle! -teemapäivän oma ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta: matkamaalle.fi/makumatka-maalle-osta-tilalta. Jos olet maaseutumatkailuyrittäjä, ilmoittaudu kummallekin sivustolle jotta mahdollisimman moni kävijä löytää tilasi!

 

Mikäli haluat lisätietoja osallistumisesta tai mikäli rekisteröitymisessä tai sisäänkirjautumisessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä info@ostatilalta.fi!