Material till Närmatsdagen

Bästa arrangör av och informatör om Närmatsdagen, här hittar du meddelanden och material som stöd för kommunikation och marknadsföring, till sociala medier samt för utskrivning. Härifrån kan du ladda ner och spara sådant du gillar!

Om du vill ha mer info om användningen av materialet, eller om du stöter på problem med det, ska du inte tveka att ta kontakt! (info@maaseutu.fi)

Närmatsdagen söker deltagare

Närmatsdagen går av stapeln 11.09.2021. Det landsomfattande jippot gick tidigare under namnet Köp av bonden! -dagen.

Namnet på dagen ändrades så att en möjligast bred skara vänner av närmat och duktiga yrkesmänniskor ska kunna delta. Vi hoppas att matproducenter och försäljare, gårdar, vidareförädlare av livsmedel (ysterier, kvarnar), proffs inom turist- och upplevelsebranschen samt olika slags föreningar – från marthor till jaktföreningar – kommer med.

Genom att delta som arrangör i Närmatsdagen, ensamma eller till exempel med en granne, ger ni besökarna tillfälle att stifta närmare bekantskap med närmatsproffs och landsbygdsföretagare. Om ni vill kan ni dessutom sälja färska råvaror eller färdigt förädlade produkter direkt till konsumenterna. Närmatsdagen hjälper till att föra kampanj för gårdarna och den inhemska matproduktionen!

Vi hoppas få med en så mångsidig skara olika landsbygdsföretagare och närmatsproffs som möjligt i Närmatsdagen. Oavsett om det handlar om traditionella lantgårdar eller exempelvis godistillverkare, jaktvårdsföreningar, örtagårdar eller företag som sysslar med upplevelseturism på landsbygden; på Närmatsdagen kan ni föra fram ert arbete och era produkter och rentav överraska besökarna med allt fantastiskt som väntar strax bakom hörnet.

Bli arrangör!

  1. Registrera dig som användare på webbplatsen Närmatsdagen.fi. Om du redan har ett användarnamn till webbplatsen från tidigare års evenemangsdagar, så loggar du in.
  2. Efter registreringen loggar du in på webbplatsen och fyller i en anmälningsblankett för din gård eller ditt evenemang.

Om du vill ha mer information om deltagandet, eller om det uppstår problem med registreringen eller inloggningen, ska du inte tveka att ta kontakt!

Mer info och anmälningar: www.närmatsdagen.fi

Tack för att du deltar!

Landsbygdsnätverkstjänster

info@maaseutu.fi

Ytterligare information:
Heidi Kohtala, Landsbygdsnätverkstjänster, heidi.kohtala@ruokavirasto.fi, +358 29 520 4309

Ladda PDF >>

Logors

Ljusröd logo på svenska/ Ladda png (Klicka bilden)

Mörkblå logo på svenska/ Ladda png klicka här

Mörkblå logo på svenska/ Ladda png (Klicka bilden)

Ljusröd logo på svenska/ Ladda png klicka här

Logors

Mörkblå logo på svenska/ Ladda png (klicka bilden)

Ljusröd logo på svenska/ Ladda png klicka här

Ladda png / Ladda pdf

Material för sociala medier

För Instagram/ Ladda png (Klicka bilden)

För Instagram/ Ladda png (Klicka bilden)

För Instagram/ Ladda png (Klicka bilden)

För Instagram/ Ladda png (Klicka bilden)

För Facebook/ Ladda png (Klicka bilden)

För Facebook/ Ladda png (Klicka bilden)

För Facebook/ Ladda png (Klicka bilden)

För Facebook/ Ladda png (Klicka bilden)

För Facebook/ Ladda png (Klicka bilden)