Register

Glömt ditt lösenord?

Vem kan anmäla sig som försäljare under Köp av bonden!-dagen?

Producenter kan anordna ett Köp av bonden!-evenemang på egen gård eller tillsammans med grannar på deras gårdar och sälja sina produkter. Även till exempel trädgårdar, biodlare och fiskare kan anmäla sig som försäljare och sälja produkter på egen gård. Du kan anmäla dig till evenemanget även om du normalt inte säljer produkter direkt till konsumenterna.

Företag som deltar i Makumatka maailmalle-dagen som ordnas på samma dag kan också lämna en annons för visning på Köp av bonden!-kartan och erbjuda olika slags upplevelser i form av aktiviteter, guidade program och rundturer, matlagning eller öppet hus.

Vad kan du sälja vid Köp av bonden!-evenemanget?

Du kan sälja produkter från din gård, skörd från din trädgård eller andra egna produkter. Den riksomfattande Köp av bonden!-dagen är främst avsedd för försäljning av råvaror och livsmedel, men du kan också sälja andra produkter framställda på gården, till exempel ullgarn.

Du kan också ha ett popup-kafé eller ett matstånd under dagen och erbjuda besökarna andra upplevelser.

Hur anmäler du dig till evenemanget?

  1. Registrera dig som användare på ostatilalta.fi. Om du redan har användarbehörigheter från tidigare år kan du logga in med dem.
  2. Efter registreringen ska du logga in på webbplatsen och fylla i anmälningsformuläret för din gård eller ditt evenemang.

Om du vill ha mer information om hur du kan delta i dagen eller om du har problem med registrering eller inloggning, ta kontakt på info@ostatilalta.fi.