#elämystilalla -fototävlingen

Köp av bonden! 15.9.2018

The oxford campus is essay helpers of eduessayhelper.org more than 2000 acres of small town, rural bliss

Tävlingen är slutet. Tack för ställa upp i #elämystilalla -fototävlingen.

 

Print reglerna i PDF

Tävlingstid

Tävlingen pågick 15.-24.9.17.
Tema

Tävlingens tema är gårdarna som deltar i Köp av bonden!-dagen, stämning på dem och deras landskap samt produkter och vad som tillverkats av dem. Med andra ord en hel del olika upplevelser som man erfarit och sett på gårdarna.

 

Hur deltar man i tävlingen?

Man deltar i bildtävlingen genom att dela bilden på Instagram, Twitter eller Facebook med hashtag #elämystilalla. På Facebook kan du dela bildens händelse också på Osta tilalta! Köp av bonden!-sidan. Man kan också använda flera hashtags i bilden. Du minns väl, att ditt some-konto bör vara offentligt för att kunna delta i tävlingen.

 

Vinsterna

Tävlingsjuryn, som bildats av arrangörerna, väljer sina favoriter, som läggs upp på https://ostatilalta.fi (kopavbonden.fi) –sidan. Vinsterna som lottas ut bland alla deltagare är Marthornas grönsakskokböcker, svampknivar, textilier från Maa- ja metsätalousnaiset samt landsbygdsturismgåvokort. Kontakt med vinnarna sker via some-kanalernas meddelandefunktioner.

 

Recepttips

Marthorna kan hjälpa dig med fortsatt förädling av de råvaror du skaffat. Från marthornas receptsidor kan du hämta matrecept med råvaran https://www.martat.fi/reseptit/ och http://martha.fi/sv/radgivning/recept/ . Om du inte är säker på vad du kan laga av kålrabbi, palsternacka eller vaktelägg, bifoga frågan till din råvarubild och publicera på Instagram @marthaforbundet @marttailu. Till exempel: Vad kan man laga av den här (palsternackan) @martmarthaforbundet? #kopavbonden #elämystilalla

 

 

Bildrättigheterna

Tävlingsdeltagarna förbinder sig att beakta Instagram-tjänstens, Facebooks och Twitters egna användarvillkor och regler gällande bilder. Bilderna ska vara tagna av deltagaren själv och personer som eventuellt syns i dem ska tillfrågas om de tillåter att bilden publiceras. Tävlingsarrangören har rätt att avlägsna bilder, som deltagaren inte har rättigheter till. Arrangören har också rätt att avlägsna bilder, som kan anses kränkande eller som annars inte motsvarar tävlingens natur. Genom att delta i fototävlingen överlåter deltagaren användarrättigheterna till den nedladdade bilden i samband med kommunikation vid Köp av bonden!-evenemanget. Gällande eventuellt annan användning av bilden överenskommes skilt med deltagaren. Vinnarnas namn och bilden som sänts till tävlingen kan publiceras t.ex. på arrangörens internet-sida, Facebook och i nyhetsbrev.

 

Lycka till med tävlingen!

Arrangörerna

Köp av bonden!-dagen har arrangerats av Programmet för utveckling av landsbygden i Fastlandsfinland 2014-2020 och Landsbygdsnätverket, Brahea Centrets vid Åbo Universitet Koordineringsprojektet inom närmat, Äktasmak.fi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC, Maa- ja kotitalousnaiset, Martat, Marthaförbundet, Suomen 4H-liitto och Finlands svenska 4H, Lomalaidun ry och Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (Företagare inom Landsbygdsturism i Finland) samt kontaktpersonerna inom de olika landskapen: Aktasmak.fi.