#elämystilalla -fototävlingen

Tävlingstiden är 19.8.–19.9.2020

I Köp av bonden!-dagens fototävling #elämystilalla efterlyses bilder av upplevelser på gårdarna och landsbygden! Fick du åka traktor eller klappa en höna? Fick du smaka på världens godaste plättar i ett gårdskafé? Köpte du en kylväska full av närproducerade godsaker direkt av producenterna? Hur ser din upplevelse på gården ut? Ta ett foto och delta samtidigt i Köp av bonden!-dagens fototävling!

Tagga ditt foto med #elämystilalla och #ostatilalta eller #köpavbonden under tävlingstiden så deltar du i tävlingen!

 

Vinsterna

  • 1 st 200 € presentkort till ett valfritt Matkamaalle.fi företag
  • 1 st SACKit – WOOFit Go bluetooth speaker
  • 1 st morot ugnsvanten och kökshandduk
  • 1 st Safkasankarit förkläde och påse
  • 1 st Safkasankarit lätt ryggsäck
  • 2 st Mieliruokaa kasviksista ja kalasta böcker
  • 5 st Maaseutuverkosto svampknivar

Priser lottas ut bland deltagarna.

 

Bildrättigheterna

Du deltar i fototävlingen genom att dela ett foto på Instagram, Twitter eller Facebook med hashtaggarna #elämystilalla och #ostatilalta eller #köpavbonden under tiden 19.8–19.9.2020. Kom ihåg att bilden ska vara offentlig för att du ska kunna delta i tävlingen. Du kan använda flera hashtaggar på din bild (t.ex. #ostatilalta, #elämystilalla och #lähiruokaa), men i utlottningen deltar endast de bilder som även har hashtaggarna #elämystilalla och #ostatilalta eller #köpavbonden.

Till exempel [bild] Här går det inte att göra annat än bra köp #elämystilalla #köpavbonden.

Tävlingsdeltagarna förbinder sig att beakta Instagram-tjänstens, Facebooks och Twitters egna användarvillkor och regler gällande bilder. Bilderna ska vara tagna av deltagaren själv och personer som eventuellt syns i dem ska tillfrågas om de tillåter att bilden publiceras. Tävlingsarrangören har rätt att avlägsna bilder, som deltagaren inte har rättigheter till. Arrangören har också rätt att avlägsna bilder, som kan anses kränkande eller som annars inte motsvarar tävlingens natur. Genom att delta i fototävlingen överlåter deltagaren användarrättigheterna till den nedladdade bilden i samband med kommunikation vid Köp av bonden!-evenemanget. Gällande eventuellt annan användning av bilden överenskommes skilt med deltagaren. Vinnarnas namn och bilden som sänts till tävlingen kan publiceras t.ex. på arrangörens internet-sida, Facebook, Instagram och i nyhetsbrev.

 

Arrangörerna

Köp av bonden!-dagen har arrangerats av Programmet för utveckling av landsbygden i Fastlandsfinland 2014-2020 och Landsbygdsnätverket, Brahea Centrets vid Åbo Universitet Koordineringsprojektet inom närmat, Äktasmak.fi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC, Maa- ja kotitalousnaiset, Martat, Marthaförbundet, Suomen 4H-liitto och Finlands svenska 4H, Maaseudun sivistysliitto, Lomalaidun ry och Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (Företagare inom Landsbygdsturism i Finland) samt kontaktpersonerna inom de olika landskapen: Aktasmak.fi.