Haltijan tila

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Liha
  • Kasvikset
  • Juurekset
  • Hunaja
  • Muut tuotteet
  • Tekemistä lapsille
  • Matkailu- ja elämyspalveluita

Aukiolo

11:00 - 15:00


Puhelinnumero

041 5289 672Lisätiedot

HALTIJAN TILAN PÄIVÄ ON TÄYNNÄ ELÄMYKSIÄ; HYVÄÄ RUOKAA, TEKEMISTÄ KAIKEN IKÄISILLE JA ILOISIA KOHTAAMISIA!

Haltijan tilan myyntipöydiltä saa ostaa syksyn satoa; luomu juureksia, vihanneksia, hunajaa, kukkia ja lampaiden villasta tehtyjä tuotteita; lankaa ja neuleita sekä taljoja lämmikkeeksi kylmeneviin iltoihin. Naudan ja lampaan luomu lihaa voi ostaa mukaan tuoreena ja pakasteena. Tilan eläimiä; lampaita ja lehmiä pääsee ihastelemaan laitumen laidalle. Kanat kuopsuttavat pihapiirissä ja ankat polskivat omassa ankkalammessaan.

Lapsille on leikkialue, jossa pienimmät viihtyvät hiekkakasalla ja hiukan isommat voivat leikkiä leikkimökissä ja pelata pihapelejä kuten krokettia.  Artesaani Salla Kononow-Brackerin lasten käsityötyöpajassa luovuuden lähteinä ovat villa ja muut luonnonmateriaalit.

Floristi Sari Virtanen sitoo työnaytöksinä Haltijan tilan luomukukista ja muista tilan mailta kootuista materiaaleista kimppuja, joita voi ostaa mukaan.

Pellolta Pöytään pop-up ravintolassa on tarjolla luomu hampurilaisia. Pihvi on Haltijan tilan kyyttöä, kasvikset Haltijan puutarhalta ja sämpylä leivotaan vesilahtelaisesta Hovin ratsutilan vehnästä yhteistyössä leipomo Jyvän kanssa. Herkullinen majoneesi maustetaan Haltijan kotimaisella chilillä.

Kahvila Siiri Lempäälästä siirtyy Osta tilalta-päivän kunniaksi Haltijan tilalle ja tarjolla on herkullisuudestaan kuuluisien korvapuustien ja muiden leipomusten ohella luomu kahvia ja teetä.

Osoite on Ruisvainiontie 22, 37470 Vesilahti.

Olet lämpimästi tervetullut!


Sijainti

Ruisvainiontie 22, Vesilahti

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →