Herrakunnan Lammas

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat


Aukiolo

11:00 - 18:00


Puhelinnumero

040-5345008


Verkkosivut

www.herrakunnan.fiLisätiedot

Tervetuloa tilallemme Perttelin Iso-Hiiteen hankkimaan maistuvat maatiaislihat ja tutustumaan lampolaamme.

Nähtävää ja koettavaa löytyy kaiken ikäisille. Lampaitamme pääsee rapsuttelemaan ja talonväki vastailee mielellään kaikkiin esille tuleviin kysymyksiin.

Kylmätiskissä ja pakastimessa on tarjolla laaja valikoima karitsanlihaa, vasikkaa, kyyttöä ja ylämaannautaa, makkaroita, savulihaa ja lammassäilykettä. Myynnissä kotipelloiltamme kerättyä hunajaa ja lomittajamme vuohenmaitosaippuoita. Ensimmäiset kurpitsatkin ehtivät kypsyä myyntiin
Meiltä löydät myös lämpöiset taljat ja muhkeat villalangat viilenevään syksyyn. Voit tehdä etukäteistilauksen tuotteista nettikauppamme kautta ja noutaa ne päivän aikana. Hunaja ei ole myynnissä nettikaupan kautta.

Myynnissä myös suolapalaksi lammashodareita tilan omista nakeista kera emännän pökerryttävän herkullisen valkosipuli-chilimajoneesin. Jo näiden takia kannattaa paikalle ajella kauempaakin ;)!

Lampolalla ryijynäyttely tilamme villoista valmistetuista ryijyistä.

Kelin salliessa pihamaallamme voi pitää omaehtoista picknikiä. Nappaa siis kotosalta mukaasi viltti, juomat ja herkkukori ja saavu viettämään leppoisaa päivää omenapuittemme katveeseen. Picknikseuraa pitävät pihakanat eväsmurusten toivossa.

Voit maksaa ostoksesi kortilla tai käteisellä.

Lämpimästi tervetuloa!
t. Sari ja Jaakko


Sijainti

Hevonojantie 45 Pertteli, Salo

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →