Järvenhaltian Highland Cattle, LUOMU kotieläintila

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat


Aukiolo

10:00 - 16:00


Puhelinnumero

0445580000


Verkkosivut

info@jhhc.fiLisätiedot

Tilamyymälässämme on myynnissä tilallamme kasvaneen ylämaankarjan luomulihaa – mm. jauhelihaa, paistikuutioita, sisä-ja paahtopaisteja, sisä-ja ulkofileetä, entrecôtea, luutonta lapaa, sisäelimiä, lihaisaa grillimakkaraa, liemiluita sekä järeitä naudanluita koirakavereille! Grilliin picanhaa, tri tipiä ja flank steakia. Kasvatamme suomenlampaita, joten meiltä saat myös lampaanlihaa.  Nopeimmille myydään rajoitettu määrä pienen kanalamme kananmunia. Lihatuotteet myymme vakuumiin pakattuna  suoraan kylmiöstä tai pakasteena ja aina valmiiksi raakakypsytettyinä. Meiltä löydät myös  valikoiman Puotimaalla LUOMUviljatuotteita.

Erikoisemmaksi kotiin viemiseksi sopii ylämaankarjan tyhjäksi keitetty sarvi – komea koriste sellaisenaan tai mielenkiintoinen aihio askarteluun. Askartelutarvikkeiksi voit hankkia iittiläisten maatiaiskanojemme höyheniä ja sulkia, joita tilamme nuoriso on lajitellut ja pussittanut valmiiksi. Myytävänä vanhoja heinäseipäitä, joista teet helposti vaikkapa lyhtytelineen pimenevien syysiltojen iloksi 🙂  Pihalla on pienimuotoinen kirppis, josta löydät pääasiassa pienten lasten vaatteita ja lastentarvikkeita.

Suolaisen nälkään voit ostaa grillistä ylämaankarjan grillimakkaraa ja kyytipojaksi kotikaljaa. Kahvi- ja mehutarjoilu on ilmainen, kuin myöskin lapsille tarjottavat jätskit 🙂

Tilamyymälän läheisyydessä voit tutustua yksi-ja kaksivuotiaisiin ylämaankarjan hiehoihin ja myymälän pihalla rapsuteltavana on keväinen tuttipullokaritsamme Alisa kavereineen.

Kouvolasta ja Kotkasta lähtevät Ruokaretkibussit vierailevat jälleen tilallamme, joten ilmainen bussikyyti on yksi mahdollisuus Osta Tilalta-päivän reittivalinnaksi. Tässä linkki ruokaretkibusseihin: https://etela-suomi.proagria.fi/tapahtumat/osta-tilalta-maku-ja-ruokaretki-maalle-13728

Maksuvälineinä tilamyymälässämme käyvät pankkikortti sekä käteinen. Mukaan kannattaa varata kylmälaukku, jotta lihatuotteet säilyvät hyvässä kunnossa kotijääkaappiin tai pakastimeen saakka!

Lämpimästi tervetuloa luomulihaostoksille, tutustumaan eläimiin ja luomutilamme toimintaan!


Sijainti

Haltianmäentie 10, Kouvola

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →