Järvenhaltian Highland Cattle

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat


Aukiolo

10:00 - 16:00


Puhelinnumero

0445580000


Verkkosivut

info@jhhc.fiLisätiedot

Tilamyymälässämme on myynnissä tilallamme kasvaneen ylämaankarjan luomulihaa – mm. jauhelihaa, paistikuutioita, sisä-ja paahtopaisteja, sisä-ja ulkofileetä, entrecôtea, sisäelimiä, lihaisaa grillimakkaraa, liemiluita sekä järeitä naudanluita koirakavereille! Kasvatamme suomenlampaita, joten meiltä saat myös lampaanlihaa. Nopeimmille myydään rajoitettu määrä pienen kanalamme kananmunia. Lihatuotteet myymme suoraan kylmiöstä tai pakasteena ja aina valmiiksi raakakypsytettyinä.

Erikoisemmaksi kotiin viemiseksi tai vaikkapa lahjaksi sopii ylämaankarjan tyhjäksi keitetty sarvi – komea koriste sellaisenaan tai mielenkiintoinen aihio askarteluun. Askartelutarvikkeiksi voit hankkia myös iittiläisten maatiaiskanojemme sulkia, joita tilamme pikkuväki on lajitellut ja pussittanut valmiiksi.

Suolaisen nälkään voit ostaa grillistä ylämaankarjan grillimakkaraa ja kyytipojaksi kotikaljaa. Kahvi- ja mehutarjoilu on ilmainen, kuin myöskin lapsille tarjottavat jätskit 🙂

Tilamyymälän läheisyydessä voit tutustua yksi-ja kaksivuotiaisiin ylämaankarjan hiehoihin ja myymälän pihalla rapsuteltavana on keväinen tuttipullokaritsamme Alisa kavereineen.

Kouvolasta ja Kotkasta lähtevät Ruokaretkibussit vierailevat jälleen tilallamme, joten ilmainen bussikyyti on yksi mahdollisuus Osta Tilalta-päivän reittivalinnaksi. Päivitän Ruokaretkibussien linkin tähän heti kun se julkaistaan.

Maksuvälineinä tilamyymälässämme käyvät pankkikortti sekä käteinen. Mukaan kannattaa varata kylmälaukku, jotta lihatuotteet säilyvät hyvässä kunnossa kotijääkaappiin tai pakastimeen saakka!

Lämpimästi tervetuloa luomulihaostoksille ja tutustumaan eläimiin ja luomutilamme toimintaan!


Sijainti

Haltianmäentie 10, Kouvola

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →