Karho-ojan karjatila Oy

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Liha

Aukiolo

12:00 - 16:00


Puhelinnumero

0505728571


Verkkosivut

www.karho-oja.comLisätiedot

Karho-ojan karjatilalta voi ostaa laadukasta luonnonmukaisesti tuotettua charolais-pihvinautaa, karitsaa ja lammasta. Kylmälaukku mukaan! Liha on valmiiksi pakastettua. Sen voi siis laittaa suoraan omaan pakastimeen. Vesihauteessa se sulaa nopeasti käyttövalmiiksi. Arvo-osat eli fileet ja paistit on raakakypsytetty eli mureutettu ennen pakastusta, joten kaikki myytävä liha on heti käyttövalmista. Lihavalikoima löytyy verkkokaupasta www.karho-oja.com. Tilaa verkossa ja nouda tilalta Lähiruokapäivänä! Myös paikanpäällä voi tehdä ostoksia. Verkkomaksu, käteinen tai MobilePay käyvät.

Lähiruokapäivänä Karho-ojan karjatilan lihapuoti on avoinna klo 12—16. Kerromme ekologisesti kestävästä tuotannostamme ja tuotteistamme. Halukkaille on tarjolla reseptejä. Eläimiä ja koneita voi nähdä samalla reissulla. Kahvibuffetista saa ostaa kotitekoista pullaa ja kahvia. Tervetuloa!

Karho-ojan karjatila Muhoksella kasvattaa luonnonmukaisesti charolais-lihakarjaa ja lampaita. Tilalla panostetaan eläinten lajityypilliseen elämään: karja elää vapaana laumassa ja laiduntaa viisi kuukautta vuodesta. Karho-ojan karjatilan toimintaan kuuluu merkittävänä osana ympäristönhoitotyö. Kesäaikaan tilan charolais-lehmät vasikoineen hoitavat lähes kolmeasataa hehtaaria luonnonsuojelualueita Oulun rannoilla. Valkoiset ympäristönhoitajat voi nähdä Kempeleenlahdella, Välitörmässä, Purnunnokassa, Sarkkirannassa ja Kraaselin saaressa. Tilan lampaat taas hoitavat kesäisin maisemaa Muhoksella Liimanninkosken lehtojensuojelualueella.


Sijainti

Suokyläntie 511, Muhos

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →