Kaunismaan tila

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Liha
  • Juurekset
  • Hedelmät
  • Hunaja
  • Kananmunat
  • Muut tuotteet
  • Tekemistä lapsille

Aukiolo

10:00 - 16:00


Puhelinnumero

0405955807Lisätiedot

Kaunismaan tila Sorsakoskella, Leppävirralla on monipuolinen lammastila, jonka pihapiirissä on vanhasta vilja-aitasta remontoitu oma Tilapuoti. Vietämme lähiruokapäivän avoimissa ovissa myös Tilapuotimme avajaisia. Sorsakosken soittokunta soittaa klo 11. (Säävaraus!). Lapsille kepparirata, omat kepparit voi ottaa mukaan, myös lainaan löytyy keppareita.

Meiltä löytyy lampaan- ja karitsanlihaa, kuten palvia, makkaraa, kebabia, jauhelihaa ja vaikkapa luutonta paistia ja karetta. Varaathan kylmälaukun pakasteita varten. Myynnissä myös mukaan otettavaksi nyhtökaritsaa. Tulossa myös erä tuoretta nuoren lampaan lihaa. Avajaustarjouksia!

Oman tilan villoista on myynnissä villalankoja maanläheisissä sävyissä sekä myös kasvivärjättynä. Villat lajitellaan tilalla ja kehruutetaan Pirtin Kehräämöllä. Myös lampaantaljat ja istuinalustat ovat valikoimassa. Taljat parkitaan Rantasen Nahkajalostamolla. Myynnissä myös käsitöitä.
Kasvimaan satoa on  pieni määrä myynnissä, kuten porkkanaa, perunaa, punajuurta, kurpitsaa, sipulia ja valkosipulia.
Kuusenkerkkäsiirappia, pihlajansilmusiirappia ja muita kuivattuja villiyrttejä ja niistä tehtyjä viherjauheita ja yrttiteetä on valikoimassa.

Lampaita pääsee rapsuttamaan ja pihapiirissä kuopsuttelevia kanoja, kukkoa ja tipuja voi katsella. Ehkä jonkun saa syliinkin.

Mukana tapahtumassamme on myös leppävirtalaisen Jouko Mönkkösen hunajaa ja valkosipulia.

Kahvitarjoilu.

Maksutapa: korttimaksu, Mobilepay, käteinen


Sijainti

Varkaudentie 274, Leppävirta

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →