Kielomäen tila

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Hunaja

Aukiolo

10:00 - 14:00


Puhelinnumero

0445087058


Verkkosivut

www.kielomaki.fiLisätiedot

Pieni HunajaPuoti Ruokolahden Huhtasenkylässä on avoinna Lähiruokapäivänä! Tarjolla on uuden sadon hunajaa, sekä kiteytyneen hunajan ystäville kesän 2021 satoa. Voit myös ottaa mukaan oman astian ja ostaa isomman erän irtohunajaa suoraan säiliöstä!

Kielomäen hunaja tulee maaseudun kylämaisemista ja hunajassa on monipuolisesti puutarhojen, pientareiden ja metsän kukkien mettä. Tänä vuonna lämmin loppukesä suosi myös horsman kukintaa niin, että loppukesän hunaja on erityisen vaaleaa ja hienoaromista, ja oletettavasti säilyy juoksevana keskimääräistä pitempään. Vaihtoehtona on myös alkukesän perinteistä, vahva-aromisempaa monikukkahunajaa. Hunajaa emme muokkaa, vaan pakkaamme sen linkoamisen ja selkiyttämisen jälkeen juuri sellaisena, miksi mehiläiset ovat sen valmistaneet. Käsittelemätön suomalainen hunaja kiteytyy aina, yleensä jo syksyn aikana.

Puodissa on lisäksi myytävänä emännän talven puhdetöinä neulakinnastekniikalla valmistamia asusteita puhtaasta lampaanvillasta, pirtanauhoja, sekä suomalaista luonnoskosmetiikkaa, jossa on käytetty valmistuaineina mm. hunajaa ja mehiläisvahaa. Kielomäen omaa puhdistettua mehiläisvahaa voit ostaa pieniin askartelu- tai taideprojekteihin, tai kotikosmetiikan luonnolliseksi raaka-aineeksi.

Puodin kanssa samassa tilassa on hunajalinkoomo, jossa voit tutustua hunajan käsittelyssä käytettäviin työvälineisiin.

Pieni HunajaPuoti on nimensä mukaan pikkuruinen, ja sinne mahtuu kerralla turvallisesti yhden seurueen n. 4 henkeä – olethan huomaavainen, mikäli pihaan sattuu samaan aikaan useampi porukka! Muutamalle autolle on pysäköintilaa pihapiirissä ja HunajaPuodin edustalla. Puodin ovi joudutaan pitämään kiinni pörriäisten vuoksi – makea tuoksu houkuttelee helposti lentävät ystävämme paikalle lämpimässä syyssäässä!

Ostokset Pienessä HunajaPuodissa voit maksaa maksukortilla tai käteisellä.

Tervetuloa!


Sijainti

Kielomäenkuja 10, Ruokolahti

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →