Koivurannan Lomamökit – Koivurannan tila

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Liha
  • Kasvikset
  • Juurekset
  • Maitotuotteet
  • Tekemistä lapsille
  • Matkailu- ja elämyspalveluita

Aukiolo

10:00 - 16:00


Puhelinnumero

0500518266


Verkkosivut

www.koivuranta.netLisätiedot

Koivurannan tilalla on myynnissä tilan suomenkarjan maito- ja lihatuotteita: jäätelöä, juustoja, jauhelihaa ja paisteja. Lisäksi myynnissä on Koivurannan ja lähitilojen tuotteista valmistettuja lähiruoka-annoksia. Tervetuloa herkuttelemaan!

Koko päivän ajan on mahdollista tutustua tilan eläimiin.

 

Koivurannan tila ja eläimet:

Tervetuloa tutustumaan suomenkarjan ystävällisiin ja uteliaisiin lehmiin, joita voi käydä rapsuttamassa. Tilan kanat ja pienet tiput ovat omassa aitauksessaan. Tilan pupuja voi käydä syöttämässä ja kissamme tulevat myös varmasti tervehtimään. Päivän aikana on myös mahdollista tutustua perinteiseen maatilan elämään ja kokeilla itse perinteiseen tapaan maidon separointia ja voin kirnuamista.

 

Koivurannan tilan tuotteet: 

Tilalla kasvatetaan Suomen alkuperäiskarjaa ja lehmien maidosta tuotamme jäätelöä ja juustoja. Koivurannan jäätelöt valmistetaan kunnioittaen suomalaista luontoa ja kotimaisia makuja. Valmistuksessa käytetään suomenkarjan maitoa ja ainoastaan lähellä kasvaneita marjoja. Jäätelössä voit todella maistaa aidot maut. Makuina muun muassa: tyrni, mustaherukka, puolukka-kinuski ja mustikka.

 

Paikallisten tilojen tuotteet 

Myynnissä myös paikallisten tilojen tuotteita. Tervetuloa ostamaan herkullista lähiruokaa!

 

 

Lähiruoka:

Kotimainen ja lähellä tuotettu ruoka on meille tärkeää ja sen vuoksi haluamme olla mukana tarjoamassa vastuullista ja lähellä tuotettua ruokaa. Koivurannan tilalla kasvatamme suomenkarjan lehmiä, joka on Suomen alkuperäinen lehmärotu. Rotuja on yhteensä kolme: ruskea länsisuomenkarja, kokonaan valkoinen Lapinlehmä, sekä vaalean ruskea itäsuomenkarja, jolla kulkee valkea raita selässä, eli tuttavallisemmin kyyttö. Tilalla lehmät elävät pihatossa, jossa pääsevät vapaasti kulkemaan ja ulkoilemaan ympäri vuoden. Kesäaikana lehmät viettävät suurimman osan ajastaan perinteisillä metsälaitumilla. Tilalla kasvatamme emolehmiä, eli vasikat kulkevat emojen mukana ja juovat maitoa. Tämän vuoksi lehmiä ei lypsetä joka päivä, vaan ainoastaan kerran tai kaksi kertaa viikossa.

Haukivuorella on useita viljelijöitä ja  Lähiruokapäivänä, valmistamme ruoka-annoksia, joissa käytämme oman tilamme suomenkarjan lihaa ja lähitilojen antimia.

Lisäksi myynnissä makeita Herkkuja, Koivurannan jäätelöä ja kahvia. 

 

 

Tervetuloa tutustumaan tilan elämään ja maistelemaan lähiruokaa.

Maksutavat: käteinen, kortti tai MobilePay


Sijainti

Koivurannantie 85, Mikkeli

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →