Kreivilän tila

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Liha

Aukiolo

12:00 - 18:00


Puhelinnumero

0504107765


Verkkosivut

www.kreivilantila.fiLisätiedot

Kreivilän tilalla kasvatetaan ylämaankarjaa, jotka viettävät lajityypillistä elämää laumoissa laiduntaen vihreän kauden. Emolehmät vasikoineen ja nuorkarjan hiehot laiduntavat kotinurkissa. Sonnit viettävät kesän Köyliön Kirkkosaaressa nauttien järvenrantamaisemista ja luonnon antimista. Talvella kaikki ovat kotona syöden omilta pelloilta paalattua nurmea. Joten nämä kasvavat pelkällä nurmella, lisänä toki vesi ja kivennäiset.

Ylämaankarjan pihvilihan vahva maku ns. riistan maku, syntyy ruokinnan perustumisesta laiduntamiseen ja korsirehuun, sekä pitkästä kasvatusajasta. Ylämaankarjan kasvatuksessa koko ketju, laitumelta lautaselle, keskittyy parhaan mahdollisen laadun ja maun aikaansaamiseen. Eläimen vapaa liikkuminen ja luontainen aktiivisuus aina teuraskypsyyteen asti, muokkaavat sen omaa rasvakudosta pehmeäksi, parantaen naudanlihan makua ja mureutta.

Meidän tilalla jokainen eläin on yksilö, jolla on nimi. Näemme eläimen syntymän, kasvavan ja lähtevän pois. Näin voimme sanoa että tiedämme minkälaista elämää meidän eläimet ovat viettäneet. Viemme itse eläimet tutulla kuljetuskärryllä teurastamoon, Huittisiin. Liha leikataan ja pakataan myös Huittisissa, joten meidän ketjumme ja teuraskuljetus on lyhyt.

Tilamyymälämme on auki lähiruokapäivänä klo 12- 18. Myynnissä ylämaankarjan lihaa ja lihajalosteita. Pihapiirissä myös nähtävänä lehmiä vasikoineen. Tervetuloa!

Meidät löydät facebookista ja instagramista tilan nimellä.

Terveisin Antti ja Johanna Kreivilän tilalta


Sijainti

Suvitie 109, Oripää

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →