Kurejoen opetuspuutarha ja myymälä Timjami

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Kasvikset
  • Juurekset
  • Muut tuotteet
  • Matkailu- ja elämyspalveluita

Lisätiedot

Myynnissä opetuspuutarhalla maukkaita tomaatteja ja yrttejä syksyn kokkailuun!

Timjami-myymälä palvelee iltamyöhään:
Puutarhan tuotteet myydään puutarhamyymälä Timjamissa, jossa opiskelijat palvelevat asiakkaita henkilökunnan ohjauksessa. Puutarhamyymälä toimii itsepalveluperiaatteella siten, että asiakkaat voivat käydä ostoksilla myymälässä iltamyöhään saakka maksupäätettä käyttäen. Päivisin myymälässä asiakkaita palvelevat JAMIn puutarhurit sekä opiskelijat puutarhurien tai opettajien ohjauksessa. Timjami toimiikin aitona asiakaspalvelun, puutarhaneuvonnan ja myymälän somistuksen oppimisympäristönä puutarha-alan opiskelijoille.

Timjamissa myydään opetuspuutarhan tuotteita sesonkien mukaan: kesäkukkia, tomaatteja ja muita kasviksia sekä joulukukkia. Lisäksi myymälän valikoimiin kuuluu esimerkiksi viherkasveja ja erilaisia opiskelijoiden kukista ja luonnonmateriaaleista tekemiä sidontatöitä. Asiakas voi tilata sidontatöitä kuten kimppuja tai asetelmia arkeen, juhliin ja muihin tilaisuuksiin tai somistuksiin.

Joulu- ja kesäkukkamyynti ovat vuoden isoimpia myyntisesonkeja, joiden yhteyteen pyritään järjestämään myös tapahtumia asiakkaille.

Keidas on kaunis tauko- ja kokouspaikka kukkien keskellä:
Opetuspuutarhan ja Timjami-myymälän yhteydessä toimii puutarhaympäristöön somistettu tauko- ja kokoustila ”Keidas”, joka tarjoaa viihtyisän hengähdyspaikan asiakkaille, opiskelijoille ja työntekijöille ostosten tai työpäivän lomaan. Keidas somistetaan opiskelijatyönä vuoden sesonkien mukaan.

Viihtyisä tila mukautuu moneen: kokouksiin, tapahtumiin, näyttelyihin, Green Care -palvelutoimintaan, tarjoilutilaksi tai vaikkapa PopUp-kahvilaksi. Useat asiakkaat hakevatkin joulumielen Timjamista ja Keitaasta.


Sijainti

Kurejoentie 390, Alajärvi

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →