Lankin Aitta

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Marjat
  • Muut tuotteet
  • Tekemistä lapsille
  • Matkailu- ja elämyspalveluita

Aukiolo

11:00 - 17:00


Puhelinnumero

040-5903426


Lisätiedot

Lankin Aitta osallistuu toista kertaa valtakunnalliseen Lähiruokapäivään! Järjestämme kokonaisen Lähiruokapäivä viikonlopun.

Olemme avoinna la.10.9.22 ja su.11.9.22 klo:11.00-17.00 molempina päivinä ❤

Lankin maatilan 1930-luvulla rakennetussa tunnelmallisessa Aittarakennuksessa palvelee Tapahtumakahvila, Maatilakauppa & Käsityöläispuoti.
Lankin Aitassa on myynnissä maatilan emännän Marjon valmistamia kotitekoisia Voimahilloja, -mehuja, -säilykkeitä ja -siirappeja.
Marjo leipoo kahvilan herkut itse. Tarjolla on mm. Kermaisen täyteläistä kanakeittoa lauantaina ja Lohisoppaa sunnuntaina, nuotiomakkaraa, mehevää porkkanapiirakkaa, lämmintä tonnikalapiirakkaa, omenakaurapaistosta vaniljakastikkeella, Puolukka-Suolakinuskikakkua, Mustaherukkajuustokakkua sekä muita sesongin leivonnaisia. Voit herkutella maalaismaisemista nauttien, joko puutarhassamme tai aitan yläkerrassa. Myymme kaikkea myös mukaan kotiinvietäväksi.

Lähiruokaviikonloppuna teemme myös Lankin Aitan Mocktaileja eli alkoholittomia kesädrinkkejä: Emännän erikoinen, Isännän kulaus ja Lankin Mocktail. Mocktailit sopivat koko perheelle.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan myös Marjon Luontaishoitola Elämänkoskettaren palveluihin: www.elamankosketar.fi

Kysy rohkeasti luontaishoitopalveluistani, kerron mielelläni lisää! Kesäisin teen hoitoja Lankin Aitan yläkerrassa ja talvisin kotini yhteydessä olevalla hoitohuoneella. Molemmat sijaitsevat samassa pihapiirissä maatilallamme.

Tämän kesäkauden uutuutena meillä on Retrokarkki-, herkku- ja jäätelöpakkausten näyttely, menneiltä vuosikymmeniltä.
Näyttelyn ohessa on myynnissä erilaisia Retrokarkkeja.
Aitan yläkerrassa on lapsille perinneleluja, joilla saa leikkiä. Lapsille jaossa myös ilmapalloja niin kauan kuin niitä riittää.

Lankin Aitassa on myynnissä Marjon käsityönä valmistamia Voimakorvakoruja ja muita käsitöitä, kirppisaarteita, rumpuhiottuja voimakiviä, kynttilöitä jne.
Lankin Aitasta löytyy myynnistä Marjon suunnittelema ja toteuttama postikorttikokoelma. ❤

Tilamme nähtävyyksiin kuuluu Juhani Leppälän, ensimmäisen eduskunnan jäsenen muistomerkki, suuri myllynkivi.
Muistomerkki sijaitsee etupihamme paraatipaikalla ja voit vapaasti käydä sitä katsomassa.

Rakentamamme Elämyshuussi on myös hyvin mielenkiintoinen paikka. Siellä voi vierähtää tovi lukiessa vanhoja Aku Ankkoja tai
Nummen Kinon vanhaa elokuva-ohjelmistoa. Käsienpesualtaana toimii lehmien juomakuppiallas ja seteli-vessapaperitelineenä tyttäremme käsityönä tekemä mäyräkoira.

Maksutapoina meillä käy käteinen, korttimaksu ja Mobilepay. Aitan vieressä on suuri parkkialue autoille, jossa on lankkulaudoista tehdyt parkkiruudut.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan maalaismaisemiin ja hakemaan hymyjä päivääsi!

~ Lähiruokapäiväterveisin, Lankin Aitan Emäntä Marjo ~


Sijainti

Hyrsyläntie 128, Lohja

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →