Lehmuston tila Korsossa

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Kasvikset
  • Juurekset
  • Hunaja
  • Muut tuotteet
  • Matkailu- ja elämyspalveluita

Aukiolo

12:00 - 15:00


Puhelinnumero

0503775501


Verkkosivut

www.uomaearthcare.fiLisätiedot

Lehmuston tilalla Korsossa myynnissä:

– Maitohappokäymisellä valmistettua Masu-hapankaalia & Masu-hapankurkkuja. Nämä hapantuotteet ovat siemenestä purkkiin asti omaa tuotantoa. Vain suola, mustapippuri ja sinapinsiemenet on hankittu muualta. Kaikki raaka-aineemme saavat kasvaa maaperässä, jossa on monimuotoinen pieneliöstö ja siksi myös lopullisten tuotteiden ravinnetiheys on erityisen hyvä. Huomaat tämän sekä tuotteen maussa että rakenteessa, joka on täydellisen rapsakka.
Hinta:
Hapankaali 8€ / 400g lasipurkki
Hapankurkku 7,50€ / 540g lasipurkki, josta 240g kurkkuja

– Korsossa kasvanutta valkosipulia. Lajikkeina suuret pohjoiset Ljubasha ja Aino sekä hienostuneen ranskalaiset Therador ja Germidour. Hinta 25€/kg.

– Masu-nokkoskombuchaa, makuina tämän kesän hittituotteet eli Vadelma-kuusenkerkkä ja Mansikka-karpalo.
Hinta: Sixpack (yhtä tai kahta makua) 19,50 € ja pullollinen 3,50 €

– Korsolaista lähihunajaa eli Stanin hanin Lehmustossa tuottamaa lehmushunajaa. Lehmushunaja on erityisen hieno ja Suomessa yhä melko harvinainen lajihunaja. Lehmushunajan mausta löytyy minttua ja timjamia ja se onkin erityisen hyvä hunaja flunssan iskiessä.
Hinta: 14,50€ / iso 500g lasipurkki
Lue Stanin haastattelu muutaman vuoden takaa: https://yle.fi/uutiset/3-10325298

Lisäksi myynnissä vielä jonkin verran satokauden kasviksia.
Meillä käy käteinen tai korttimaksu.
Tervetuloa!

Puutarhamme on syntynyt halusta parantaa sekä elinympäristömme tilaa että omaa hyvinvointiamme. Uskomme, että luonnon prosesseja tukemalla ja kokonaisuutta palvelemalla ihmiset voivat paremmin. Tuomme uusia ratkaisuja puutarhaan ja viljelyyn sekä tarjoamme villeihin kasveihin ja sieniin perustuvaa neuvontaa, kursseja, elintarvikkeita ja hyvinvointituotteita. Sijaitsemme Vantaan Korsossa Lehmuston tilalla. Tarjoamme muun muassa Soil Food Web -analyyseja maaperän ravintoverkosta, kursseja maaperästä ja kompostoinnista sekä maanparannuspalveluja. Voit myös tilata meiltä kompostointitarvikkeita.

Autamme sinua ymmärtämään paremmin maaperän ravintoverkkoa ja kehittämään tätä yhteisöä toivomaasi suuntaan. Haluamme tuoda uutta ajattelua ja uusia käytäntöjä puutarhoihin, viljelyyn ja siihen miten suhtaudumme maaperään ja päivittäiseen elinympäristöömme.
Viime vuosien aikana olemme alkaneet ymmärtää entistä paremmin, mitkä tekijät vaikuttavat maaperän hyvinvointiin ja mikä merkitys näillä on niin meidän oman hyvinvoinnin kuin vaikkapa veden ja ravinteiden kiertokulun ja ilmastonmuutoksen kannalta. Uuden tiedon muuttuminen uusiksi käytännöiksi vaatii kuitenkin toimivia esimerkkejä. Haluamme tarjota ja yhdessä kehittää tällaisia esimerkkejä.


Sijainti

Lehmustontie 44, Vantaa

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →