Maatila Musta Lammas

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat


Aukiolo

12:00 - 16:00


Puhelinnumero

040 8241209


Lisätiedot

Maatila Musta Lammas sijaitsee Etelä-Karjalassa, Luumäen Kirkonkylällä. Tilaa viljellään luonnonmukaisesti, eläimiä ja ympäristöä kunnioittaen.

Tilamyymälästämme saat laadukasta luomukaritsan lihaa, lampaanlihajalosteita sekä ylämaannaudan lihaa. Valikoimassa myös muun muassa upeita oman tilan villalankoja luonnon omissa väreissä sekä uniikkeja, kotimaisia lampaan taljoja. Lihaostoksia varten voi ottaa mukaan oman kylmälaukun, mutta myymälässä on myös myynnissä kylmäkasseja, jos oma unohtuu kotiin. Kysy myös ruokavinkkejä ja reseptejä mukaan!

Osta tilalta -päivänä tilalla on pop-up kahvila sekä grillikioski, joka palvelee koko tapahtuman ajan, klo 12-16. Kahvilassa ja kioskissa maksutapana käteismaksu, tilamyymälässä käteinen tai pankkikortti.

Pääset myös ihastelemaan komeaa sarvellista ylämaankarjaa sekä niiden kesällä syntyneitä vasikoita. Lampaita pääsee halutessaan rapsuttelemaan.

Mukana myös muita tuottajia, jotka varmistuvat lähempänä. Katso lisätietoja nettisivuiltamme/Facebookista lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

– Inkeri & Jussi


Sijainti

Uronkuja 65, Luumäki

Katso ajo-ohjeet!
Palaa listaukseen →