Malmgårdin kartano

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Viljatuotteet
  • Hunaja
  • Muut tuotteet
  • Matkailu- ja elämyspalveluita

Aukiolo

10:00 - 17:00


Puhelinnumero

040-5147475


Lisätiedot

Malmgårdin kartanon pitkät perinteet ulottuvat aina 1600-luvulle asti. Kartano sijaitsee Koskenkylänjoen varrella Loviisan Pernajassa. Kartanolla on suomalaisten mittojen mukaan ainutlaatuinen historia; omistajien nimi on ollut Creutz jo vuodesta 1614 saakka. Nykyiset omistajat, veljekset Henrik ja Fredrik perheineen edustavat Malmgårdin 13. omistajasukupolvea.

 

Malmgårdin kartano siirtyi luomuun vuonna 1995 ja on tänään erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn sekä luomutuotteiden jalostamiseen. Malmgårdissa viljellään mm emmer- ja spelttimuinaisvehnää.

 

Kartanopuodissa jauhetaan ja myydään luonnonmukaisesti viljeltyjä viljatuotteita, kuten jauhoja, puurohiutaleita ja valmiita korppuja. Viljatuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös hilloja, mehuja, viinietikkaa, rypsiöljyä ja Malmgårdin Panimon oluita, sekä muita lähialueen tuottajien tuotteita.

 

Malmgårdin kartanopuodin yhteydessä on Malmgårdin panimo. Oluet ovat lisäaineettomia, suodattamattomia pintahiivaoluita.

Päivän kunniaksi järjestetään opastettuja linnakierroksia klo 11, 13 ja 15. Paikat linnakierrokselle on varattava ennakkoon (puhelin: 040-168 5270, sähköposti: malmgard@malmgard.fi).

 

I Malmgårds gårdsbutik maler och säljer vi ekologiskt odlat spannmål – bl.a. vete, råg, korn, havre, spelt och emmer. I vår butik finns också rybsolja, sylter, safter och vinäger. Därtill finns det öl från gårdens bryggeri. Dagen till ära ordnas en tur kl.11, 13 ja 15 i slottet. Plats i turen måste reserveras på förhand (telefon: 040-168 5270, e-post: malmgard@malmgard.fi).


Sijainti

Malmgård 47, Loviisa

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →