Malmgårdin Kartano

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Viljatuotteet
  • Hunaja
  • Muut tuotteet
  • Matkailu- ja elämyspalveluita

Aukiolo

10:00 - 16:00


Puhelinnumero

040-1685271


Verkkosivut

www.malmgard.fiLisätiedot

Malmgårdin kartanon pitkät perinteet ulottuvat aina 1600-luvulle asti. Kartano sijaitsee Koskenkylänjoen varrella Loviisan Pernajassa. Kartanolla on suomalaisten mittojen mukaan ainutlaatuinen historia; omistajien nimi on ollut Creutz jo vuodesta 1614 saakka. Nykyinen isäntä ja omistaja Henrik Creutz perheineen edustavat Malmgårdin 13. omistajasukupolvea.

Malmgårdin kartano siirtyi luomuun vuonna 1995 ja on tänään erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn sekä luomutuotteiden jalostamiseen. Malmgårdissa viljellään mm emmer- ja spelttimuinaisvehnää.

Kartanopuodissa jauhetaan ja myydään luonnonmukaisesti viljeltyjä viljatuotteita, kuten jauhoja, puurohiutaleita ja valmiita korppuja. Viljatuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös hilloja, mehuja, viinietikkaa, rypsiöljyä ja Malmgårdin Panimon oluita, sekä muita lähialueen tuottajien tuotteita.

Nykyään kartanolla harjoitetaan myös matkailua. Vieraat pääsevät tutustumaan Malmgårdin päärakennukseen, linnaan ja sen historiaan (toukokuusta syyskuuhun ennakkoon sovittuina aikoina). He pääsevät myös ympäri vuoden tutustumaan tilan muuhun toimintaan: luomutuotantoon, kartanopuotiin ja panimoon.

 

Päivän kunniaksi järjestetään la 10.9. linnakierroksia klo 11 ja klo 13. Klo 12 järjestetään olutmaistatus panimon pubissa. Varaukset ja tiedustelut: malmgard@malmgard.fi, 040-1685271. Paikat linnakierrokselle ja olutmaistatukseen on varattava ennakkoon.

Hinnat:

Linnakierros 15€ / henkilö

Olutmaistatus 15€ /osallistuja (sisältää kolme olutta, yhteensä 0,5L) K-18

 

Malmgårdin kartano sijaitsee Loviisan Pernajassa.


Sijainti

Malmgård 47, Loviisa

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →