Malmgårdin Kartano

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Viljatuotteet
  • Hunaja
  • Muut tuotteet
  • Matkailu- ja elämyspalveluita

Aukiolo

10:00 - 17:00


Puhelinnumero

040-1685271


Verkkosivut

www.malmgard.fiLisätiedot

Malmgårdin kartanon pitkät perinteet ulottuvat aina 1600-luvulle asti. Kartanolla on suomalaisten mittojen mukaan ainutlaatuinen historia; omistajien nimi on ollut Creutz jo vuodesta 1614 saakka. Nykyinen isäntä Henrik Creutz perheineen edustaa Malmgårdin 13. omistajasukupolvea.

Malmgårdin kartano siirtyi luomuun vuonna 1995 ja on tänään erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn sekä luomutuotteiden jalostamiseen. Malmgårdissa viljellään mm speltti-, emmer- ja yksijyvämuinaisvehnää.

Kartanopuodissa jauhetaan ja myydään luonnonmukaisesti viljeltyjä viljatuotteita, kuten jauhoja ja puurohiutaleita. Viljatuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös mm mehuja, rypsiöljyä ja Malmgårdin Panimon oluita.

Kartanolla harjoitetaan nykyään myös matkailua. Vieraat pääsevät tutustumaan Malmgårdin päärakennukseen, linnaan ja sen historiaan. He pääsevät myös tutustumaan tilan muuhun toimintaan: luomutuotantoon, kartanopuotiin ja panimoon.

Päivän kunniaksi järjestetään la 11.9. linnakierroksia klo 11 ja klo 15. Klo 14 järjestetään olutmaistatus panimon pubissa. Varaukset ja tiedustelut: malmgard@malmgard.fi, 040-1685271. Paikat linnakierrokselle ja olutmaistatukseen on varattava ennakkoon.

Malmgårdin kartano sijaitsee Loviisan Pernajassa.


Sijainti

Malmgård 47, Loviisa

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →