Mäntylä

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat


Aukiolo

10:00 - 17:00


Puhelinnumero

045 176 8545


Verkkosivut

www.poronoro.fiLisätiedot

Myynnissä omalta tilalta Hirvenojan härkäpapua (koko, rae ja jauho), uuden sadon maa-artisokkaa – myös kukkia, valkosipulia, makoisia tomaatteja, hilloja ym sekä yhteistyötilojemme tuotteita: Heinämaan hunajaa, Ankkurin tyrnituotteita (mehua, hilloa, marmeladeja ym), Koivunalhon makealupiinijauhoa, -raetta ja -pastaa ja Huljalan Tupalan öljyhampunsiemeniä. Meiltä myös vinkit ja reseptit näiden kotimaisten uusien proteiinilähteiden käyttöön.
Pieneläimille kuivaheinää ja olkea pienpaaleissa sekä kauraa (omiin astioihin/pusseihin, esim. kanoille, linnuille, kaneille yms).

Mahdollisuus kahvitteluun, kera kotileivonnaisten (mutakakkua ja marjapiirakkaa härkäpapujauhosta, omenapiirakkaa makealupiinijauhopohjalla, kesäkurpitsasuklaakakkua, kutunmaitoon tehdyt tuoreet kanelipullat, kotisämpylöitä, leipäjuustoa kera tyrnikonjakkikastikkeen… ). Myös kotiin ostettavaksi pullaa, sämpylöitä ja härkäpapupikkuleipiä.

Pihalla mahdollisuus käydä katsomassa ja silittämässä kuttuja ja suurisarvisia pukkeja, sekä pupuja. Varaudu maastokelpoisilla jalkineilla (kumisaappailla?), jos eläimiä haluat käydä katsomassa.


Sijainti

Pääjärventie 27, 12950 Vojakkala, Loppi

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →