Marcs Gård

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Sienet
  • Hunaja
  • Muut tuotteet

Aukiolo

14:00 - 16:00


Puhelinnumero

0407442683


Verkkosivut

www.marcsgard.fiLisätiedot

Marcs Gård ligger beläget i Överpurmo, Pedersöre kommun i naturnära Österbotten. Verksamheten startade år 2001 och har utökats hela tiden sedan dess. På vår ekologiska bigård produceras ett mångsidigt utbud av biodlingsprodukter. I vår professionella biodling värdesätter vi kvalitet och hållbarhet. Således har vi tagit ett aktivt val att inte behandla våra bisamhällen med organiska syror eller kemiska ämnen. Biodlare världen över rekommenderas att behandla sina bin, även ekologiska biodlare kan göra detta med vissa restriktioner. Vi vill från vår sida göra allt vi kan för att få en ren slutprodukt samtidigt som vi värnar om binas grundhälsa. Våra bikupor är huvudsakligen utplacerade i skogsområden bort från stora vägar. Våra bin samlar nektar från många olika blommor, t.ex rödhandske, lingon, blåbär, hallon samt ljung. Detta ger honungen en personlighet och en fantastisk smak! Under denna dag har du möjlighet att bekanta dig med våran gård, verksamhet och våra härliga produkter.
Vi värnar om miljö och våra bin. Att ställa om till ekologisk biodling kom naturligt för oss och år 2020 blev vi godkända ekobiodlare. Vi har ett brett utbud av ekologisk naturell honung. Ekologisk honung är ett miljövänligare alternativ och har ett mångsidigt användningsområde. Ekologisk honung är god att avnjuta som den är, tillsätta i bakverk eller i maträtten som ett hälsosammare alternativ till socker. Ekologisk honung går också att använda i hemmagjorda skönhetsprodukter som peeling, hårmask eller bastuhonung. Utöver ekologiska honungen kan man även hitta den populära smaksatta honungsprodukten som finns i smakerna apelsin, citron, mango-lime, eukalyptus och pepparmynta. Vi har såklart en ekologisk variant med havtornssaft som passar utmärkt till kötträtter och på gröten.
Vi säljer också kosttillskott så som perga och pollen, naturens superråvaror! Ifall man söker presenter så finns det bivaxljus och keramik med bitema.
Den som vill ha något sött utöver honungen så säljer vi också glass.

Här på torpet kan du betala både med kort och kontant!


Sijainti

Åvistvägen 618, Pedersören kunta

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →