Metsälän Tila

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Liha
  • Kasvikset
  • Juurekset
  • Hunaja
  • Muut tuotteet
  • Tekemistä lapsille
  • Matkailu- ja elämyspalveluita

Aukiolo

10:00 - 16:00


Puhelinnumero

0503496653


Verkkosivut

www.metsälä.fiLisätiedot

Metsälän tilalla voit hetkeksi irtautua arjen kiireestä, koskettaa ja sylitellä tämän kesän pikku karitsoja ja napata niiden kanssa vaikka yhteiskuvan.
Kerromme mielellämme eläimiä rapsutellessa tilastamme ja eläimistämme. Lapset pääsevät leikkimään isännän vanhaan kaivuriin ja “tomi traktori” Valmettiin. Toivommekin että päivä on hyväntuulinen ja tapaamme paljon iloisia ihmisiä.
Metsälän tilalla kasvatetaan luonnonlaitumilla suomenlampaita, ja tuotteitamme voit ostaa suoraan tilalta. Valikoimiimme kuuluu karitsan- ja lampaanlihatuotteiden lisäksi villalangat, taljat, huovutustuotteet, saippuat ja käsityöt yms.
Lampaat ja hevoset saavat laiduntaa tilan harjumaisemia ja muokata niitä luontaisesti monimuotoisimmiksi niin eläin- kuin kasvilajistonkin puolesta. Palautamme näin vanhoja metsälaitumia takaisin alkuperäiseen käyttöönsä.
Eläimemme ovat tottuneet ihmisiin ympärillään, sillä käymme paljon niiden kanssa tilan ulkopuolella tapahtumissa ja erilaisilla laidunnuskeikoilla.
Tilalta löytyy lampaiden lisäksi myös muitakin elämiä kuten kanoja, kalkkunoita, kaneja, kissoja, koiria ja hevosia sekä poneja. Pääset myös halutessasi talutusratsastamaan pientä korvausta vastaan.
Pidämme pihapiirissämme myös pienen maalaistorin, jossa voit maistella luonnonlaidunlihaa ja tilan omien tuotteiden lisäksi, on myös lähialueiden tuottajista mukana ainakin:
Lähdetmäen maatilan maukkaita tuoreita vihanneksia ja kasviksia. Hunaja Niina ihanine lähihunajineen kertomassa ja esittelemässä mehiläisten hoitoa. Design Maria upeine sisustus tuotteineen ja Taijan avainnauhat koruineen.
Tule sinäkin mukaan viettämään mukava maalaispäivä kanssamme!
Maistellen, hypistellen ja rapsutellen!

https://www.facebook.com/metsalantila


Sijainti

Kaurastentie 66, Hämeenlinna

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →