Namitupa

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Muut tuotteet
  • Tekemistä lapsille
  • Matkailu- ja elämyspalveluita

Aukiolo

10:00 - 15:00


Puhelinnumero

06-4241912


Verkkosivut

www.namitupa.fiLisätiedot

Herkullista ohjelmaa luvassa! Klo 13 Namituvan leipuri esittelee karamellien valmistusta työnäytöksen merkeissä. Nyt on hieno tilaisuus päästä näkemään miten perinteiset karamellitangot syntyvät, ja luvassa on tietysti myös lämpimäiset maistiaiset karamellitaikinasta! Mielenkiintoista katsottavaa ja kuultavaa kaikille vauvasta vaariin. Kesto noin 25 minuuttia.
***
Namitupa on jo toisessa sukupolvessa toimiva pieni perinteinen karamellitehdas Ilmajoella. Vaikka teemme monipuolisesti hyvää, niin salmiakeistahan Namitupa tunnetaan. Karamellileipurien taitavissa käsissä valmistuvat mm. Salmiakki Finlandia-palkitut salmiakit, aidot vanhanajan polkakaramellit sekä muut herkut kymmenissä eri mauissa. Myös runsaasti eri ruokavalioihin ja allergikoille sopivia tuotteita. Suureksi hitiksi ovat muodostuneet kehittämämme glykyrritsiinivapaat salmiakit, joilla voi herkutella ilman paineita ja hyvällä omallatunnolla! Niissä ei nimittäin ole lainkaan salmiakeille tyypillistä glykyrritsiiniä, joka nostaa verenpainetta ja on myös kielletty odottavilta äideiltä.
***
Makeisten lisäksi tehtaanmyymälässä pääset herkuttelemaan pehmiksellä (2,80€), johon saat luoda oman makuyhdistelmäsi aidoista marjoista ja karamelleista! Pehmistä saatavilla myös maidottomana! Muista kokeilla onneasi myös tikkariarvontageneraattorissa!


Sijainti

Kauppatie 27, Ilmajoki

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →