Nature Paavola Oy

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Muut tuotteet
  • Tekemistä lapsille
  • Matkailu- ja elämyspalveluita

Aukiolo

11:00 - 15:00


Puhelinnumero

0405623604


Verkkosivut

www.nature-paavola.fiLisätiedot

Nature Paavolan pihapiirissä ovat myynnissä usean eri tilan tuottajat tuotteineen. Pure Gardenin valkosipulit ja mustavalkosipuli tuotteet, Alajärven Tuottaja Puodin pulla-auto(myös gluteenittomat tuotteet), Konttiahon Highland Ranch ylämaan karjan lihatuotteita, Ulla- Maija Leskisen kasvikset ja juurekset, Terhi Tohnin leipäjuustot. Sinikan kirpputori, josta voi tehdä löytöjä.
Nature Paavolalla tarjolla herkullista Kauriskeittoa lisukkeineen,  lettuja maukkailla täytteillä ja makkaran paistoa tulilla, myös tikkupullien paistoa, ruokailla voi vanhassa päärakennuksen tuvassa tai ulkosalla.
Mahdollisuus tutustua mahlan tuotantoon ja tilan historiaan. Tilalla todella vanha vilja aitta johon on kerätty tilalla käytettyä välineistöä ja tavaraa.  Myös villiyrttien keruuseen ja kuivaamiseen voi tutustua. Samoin tilan tarjontaan virkistyspäivä ja tykypäivä pakettien sisältöihin, kuten myös tilausravintola toimintaan.
Myynnissä koivunmahlajuomiamme, oman tilan omenamehua, erillaisia hilloja, marmeladeja, hyytelöitä. Makusiirappeja.
Kuivatut villiyritit ja sienisuolat hivelevät ruoan valmistajan makuhermoja.
Tilan omaa jäätelöä annosmyyntinä, lakkasuklaata ja muuta hyvää.
Lapsille ja lastenmielisille keppihevos esterata kisa. Nännikumien heittokisa,”tosi hauska ja vaativa”

Kaikki tämä koronaturvallisesti, ulkona, mahdollisuus useampaan tulistelu pisteeseen, muistakaa käsihygienia, desinfiointipisteitä monta.


Sijainti

Multiantie 2969, Soini

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →