Nature Paavola Oy

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Muut tuotteet
  • Tekemistä lapsille
  • Matkailu- ja elämyspalveluita

Aukiolo

11:00 - 15:00


Puhelinnumero

0405623604 tai 0405619609


Verkkosivut

www.nature-paavola.fiLisätiedot

Nature Paavola on luomutila, valmistamme koivunmahlajuomia ja keräämme ja kuivaamme villiyrttejä. Myyntipöydät pihamaalla hyvällä säällä ja jos huono sää yllättää, katon alla.

Lapsille ja lapsenmielisille keppihevoskisa pihapiiriin rakennetulla esteradalla. Kisaamme myös nännikumien heitolla maitotonkkaan.
Halukkaille kierros tilan koivunmahlan ympärillä klo 14.00 maistiaiset mukana, joten veloitamme pienen hinnan.

Tilallamme on oma pieni lammikko, jonka rannalla on tulistelupaikka, valmistamme loimulohi annoksia, Karin luomutilan jauhelihasta tehtyjä tikkuja lisukkeineen koivunmahlan kera. Lettupannut ovat myös kuumina niin pihapiirissä kuin nuotiolla ja tilan omia jäätelöannoksia voi myös ostaa.

Tarjolla omien tuotteidemme lisäksi:
Konttiahon Highland ranch lihatuotteita, Ulla-Maija Leskisen kasviksia, Möljän tilan valkosipulia, mustaa valkosipulia ja mansikkamehua, Tuottajapuodin Eeva-Liisa Tolonen tulee leipä/leivonnaiset autollaan paikanpäälle ja Tohnin tilalta Terhin leipäjuustoa tarjolla. Lisäksi myynnissä käsitöitä, sytykkeitä, jms.

Korona aikana huolehditaan käsihygieniasta käsidesillä ja pesupaikoilla, turvavälit on helppo pitää sillä tilaa on riittävästi.


Sijainti

Multiantie 2969, Soini

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →