Ravintola Helvetin Portti

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Liha
  • Muut tuotteet

Aukiolo

11:00 - 19:00


Puhelinnumero

03 4766104


Verkkosivut

www.helvetinportti.fiLisätiedot

Helvetinjärven kansallispuiston porteilta löydät ravintola Helvetin Portin, jossa tarjoilemme maistuvia lähiruoka-annoksia, sekä myymme oman tilan villisika- ja strutsituotteita. Hyödynnämme ruokalistallamme vahvasti paikallisten tuottajien antimia, sekä tietysti upeiden Helvetin metsien sieniä ja marjoja!

Kotitilamme eläimiin pääset tutustumaan aivan ravintolan naapurissa. Strutsin ja villisian lihaa myymme sekä pakasteina että säilykkeinä. Nappaa siis kylmälaukku mukaan kylmätuotteita varten! Jos olet kiinnostunut jostain tietystä villisian tai strutsin “osasta”, kannattaa sen saatavuutta tiedustella etukäteen.

Ravintolassamme voit nauttia myös vain kahvia ja lähileipomon leivonnaisia, ja löytyypä meiltä myös anniskeluoikeudet. Maksutapoina kortti ja käteinen.

Pienestä matkamuistomyymälästämme löydät myös alueen kädentaitajien upeita tuotteita, kuten keramiikkaa ja muita käsitöitä.

Ainiin, ota rohkeasti myös karvaiset kaverit mukaan: meille koirat ovat myös tervetulleita – onhan meillä karvakavereille myös oma ruokalistakin!

Lämpimästi tervetuloa Helvettiin!


Sijainti

Helvetinkoluntie 775, Ruovesi

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →