Sadonkorjuupäivä Kuortissa

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Liha
  • Kasvikset
  • Juurekset
  • Marjat
  • Viljatuotteet
  • Sienet
  • Hunaja
  • Kananmunat
  • Muut tuotteet

Aukiolo

09:00 - 14:00


Puhelinnumero

04406808084


Verkkosivut

www.vierulantila.fiLisätiedot

SADONKORJUUPÄIVÄ TULEE JÄLLEEN!
Tervetuloa jälleen Sadonkorjuupäivään Kuorttiin! Tänä vuonna tapahtuma järjestetään isommalla alueella, turvavälit huomioiden!
Perinteinen sadonkorjuupäivä Kuortissa järjestetään jo 18. kertaa lauantaina 10.9 kello 9-14. Tapahtuma on viime vuosina hyväksi havaitussa paikassa Puodin pihassa osoitteessa Oravatie 2, 19410 Kuortti, ABC Kuorttia vastapäätä (seuraa opasteita).
Sadonkorjuupäivänä voi ostaa Vierulan tilan tuotteita isoissa tai pienissä erissä, omiin astioihin tai valmiiksi pakattuina. Tarjolla on perunaa, kaalia, sipulia, maissia, kesäkurpitsaa, avomaankurkkua sekä mansikoita ja vadelmia kuivattuina ja tilanteen mukaan myös tuoreena. Vaikka juuresten viljelyn olemme lopettaneet, niin hankimme viljelijäkollegalta myös multaporkkanat, punajuuret ja lantut, jotta saat talvivarastoon kaikki tuotteet yhdellä kertaa!
Lisäksi myynnissä on hunajaa, mehuja, Vierulan Kuohua, paholaisenhilloa , marjahilloja ja muita herkkuja.
Tuotteita voi ostaa myös isommissa erissä, joita voi tilata etukäteen numerosta 0440 680804 soittamalla tai lähettämällä Whatssapp viestiä.
Sadonkorjuupäivä on tänä vuonna Lähiruokapäivänä, jolloin myös valtakunnallisesti pääsee tutustumaan tuottajiin ja kotimaiseen ruoantuotantoon ympäri Suomea. Samalla voi nähdä ja kokea, mitä ”tuoretta lähiruokaa suoraan viljelijältä” todella tarkoittaa.
Mukana myös muita lähiruuan tuottajia. Tällä hetkellä mukaan on tulossa Kuvalan Liha, Lammastila Villakko, Heidi Seppälä leivät, Heilukankaan tyrnituotteet, Sari Kiiskisen leivonnaiset, Leskelän tila, Iso-Mikkasen tila, Niittypellon tila, Lotan pullat, Kauraleipomo Kakra. Uudet tuottajat ovat tervetulleita mukaan, ilmoittautuminen 0440 680804.
Ja tietenkin Puotin pihassa ollessa kannattaa käydä tekemässä ihania löytöjä syyspäivien iloksi
Soita ja kysy, kerromme mielellämme lisää tapahtumasta!
Tiina ja Mikko Kohonen
Vierulan tila
Puh. 0440680804


Sijainti

Oravatie 2, Pertunmaa

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →