Saloniemen tila

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Liha
  • Maitotuotteet
  • Muut tuotteet

Aukiolo

11:00 - 15:00


Puhelinnumero

040 557 3544


Verkkosivut

saloniemenjuustola.fiLisätiedot

Pienessä Vaimaron kylässä, luonnon rauhassa, sijaitsee pieni maatila, jossa asustavat Suomen alkuperäisrotuiset vuohet ja lehmät. Eläimet asuvat rauhassa keskenään laumansa kanssa, ravitsevat itsensä oman pellon luomu antimia ja koko kesän laiduntavat ulkosalla nauttien tuoretta heinää ja kesän tuoksua tilan pelloilla. Onnelliset eläimet tuottavat herkkulista maitoa, joka jatkojalostetaan tilan pihapiirissä sijaitsevassa juustolassa juustoiksi. Nämä juustot ovat syntyneet työllä ja tahdonvoimalla, halusta kokeilla uutta ja tarjota laadukasta ja maukasta ruokaa juuri sinulle.

Kaikki valmistamamme tuotteet ovat lisäaineettomia, homogenoimattomia luomutuotteita 100% oman tilan Suomen alkuperäiskarjan maidosta valmistettuna. Kasvatamme karjamme rehut itse ja näin takaamme sekä eläinten, että ihmisten hyvinvoinnin. Valmistamme juustolassa kypsytettyjen juustojen lisäksi tuorejuustoja, jogurttia, kermaa, voita sekä rahkaa.
Tule nauttimaan suomen alkuperäisistä mauista tilapuotiimme. Tilapuodistamme löydät omien tuotteidemme lisäksi runsaasti muitakin mielenkiintoisia tuotteita, kuten hunajaa, jäätelöä, käsitöitä ja taljoja.


Sijainti

Salorannantie 166, Laitila

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →