Tenhon tila

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat

  • Liha
  • Muut tuotteet
  • Tekemistä lapsille

Aukiolo

09:00 - 14:00


Puhelinnumero

0440131415


Verkkosivut

www.tenhontila.netLisätiedot

Tenhon tilalla tuotetaan lampaan- ja naudanlihaa. Tilamme on ollut kokonaan luomutuotannossa jo vuodesta 1998 saakka. Oma tilateurastamo ja -leikkaamomme varmistavat sen, että tuotteidemme matka pellolta pöytään on ainutlaatuisen lyhyt. Myymme vain itsekasvattamiemme eläinten lihaa, joten vieraillessasi myymälässämme, et pelkästään tiedä, vaan myös näet mistä lihasi tulee.

12.-13.9. Myymälässämme on tarjouksia mm. kaikki lampaantaljat ovat -15% tämän viikonlopun ajan. Syksyn ensimmäiset karitsanlihatuotteet saamme myös tarjolle kyseisenä viikonloppuna.

Myymälämme yläkerrassa on kahvi-/tee-/mehutarjoilu ja voit myös etsiä vinkkejä reseptikirjoista lasten tutkiessa maatila-aiheisia lastenkirjoja, väritellessä tai leikkiessä.

Huomioithan meille tullessasi

*Lihaa voi ostaa tuoreena ja pakasteena, joten kylmälaukku on hyvä olla mukana

*Korttimaksupääte on käteistä hitaampi vaihtoehto, joten toivomme varautumista käteismaksuun

*Korona tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, joten tulethan myymälätilaan vain oireettomana. Myymälässämme on mahdollisuus käsipesuun ja myös käsidesiä on tarjolla. Myymälän alakerrassa olevassa myyntitilassa asiakasmäärä on rajoitettu, jotta kaikilla on mahdollisuus turvalliseen ja kiireettömään asiointiin.

*Eläimiä on nähtävillä myymälän vieressä olevassa jaloittelutarhassa. Sonneilla on vapaapääsy pihatosta ulos, joten ne valitsevat itse ovatko sisällä vai ulkoilemassa. Lampaat ja emolehmät laiduntavat Järventaustan kylällä sijaitsevilla laitumilla. Myymälän luota löydät kartan, josta näet mistä eläimet löytyvät.

*Päivä on meille työpäivä, joten tiellä ja tilan alueella liikkuu traktoreita ja isoja koneita. Olethan siis varovainen.


Sijainti

Järventaustantie 563, Ulvila

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →