Tuomelan Tila/Tuomelan Maatilatuote

Tilan lisätiedot


Tuotekategoriat


Aukiolo

10:00 - 16:00


Puhelinnumero

0405068502Lisätiedot

Tuomelan Tilalla/Tuomelan Maatilatuotteella on Osta Tilalta-päivänä avoimet ovet ja pientä markkinatunnelmaa. Pieni puoti avaa ovensa kello 10 ja on auki kello 16 asti.
Puodista voi käydä ostamassa Tuomelan Tilan jäädytettyä ternimaitoa ja Tuomelan Maatilatuotteen herkullisia käsintehtyjä kermatoffeita ja kauratuotteita suoraan valmistuspaikalta.  Myynnissä on myös oman hedelmätarhan satoa kuten herkullisia luumuja jotka ovat kypsyneet juuri sopivasti tähän tapahtumaan ja omenamehua.
Lisäksi paikalla on muita pientuottajia myymässä omia tuotteitaan, mm. kierrätysmateriaalista valmistettuja upeita kransseja, oman kylän hunajaa, hilloja, leivonnaisia ja lampaanliha-tuotteita sekä puolukoita ja käsitöitä.
Tarjolla on kahvia, teetä, mehua, piirakkaa ja muutakin pientä purtavaa pikku rahalla. Lappeenrannan Maaseutunaiset myyvät keittolounasta kello 11 alkaen. Lounaan ja kahvittelun  lomassa voit katsella rantalaitumella laiduntavia lehmiä ja nauttia raikkaasta maalaisilmasta. Voit tehdä kävelyretken läheisessä metsässä, vierailla hedelmätarhassa ja viettää hetkisen kauniin luonnon keskellä.
Kaikilla myyjillä ei ole korttimaksulaitetta, joten varaathan käteistäkin mukaan ostoksia varten. Ternimaito-ostoksia varten kannattaa ottaa mukaan kylmälaukku.
Tervetuloa viihtymään meillä, toivottaa Tuomelan Tilan väki!


Sijainti

Vainikkalantie 639, Lappeenranta

Katso ajo-ohjeet!
Palaa ja aloita uusi haku →